BELEEF FANTASTISCHE AVONTUREN IN KWIK KWAK LAND

Op speelplein Kwik Kwak werken we met een breed open speelaanbod. De kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten ze meedoen en wanneer ze willen overschakelen naar een andere activiteit. Denk hierbij aan onder andere sportactiviteiten, knutselactiviteiten, kampen bouwen en grote bosspelen.

WANNEER?PAAS-
VAKANTIE

LAKI’SZOMER-
VAKANTIE

KLEUTERS
LAKI’S
VOP’S

KLEUTERS

4 tot 6 jaar

De kleuters spelen in de mini-speelstad, speciaal gemaakt op kleuter niveau. Ze hebben hun eigen animatoren en op maat gemaakte activiteiten. Hun mini-speelstad staat vol met leuke speelhoeken: keukentje, bouwwerf, autopark, ballenbad, winkeltje, knutsel, snoezelhoek, theater met verkleedkleren. Regelmatig wordt er buiten gespeeld, bijvoorbeeld op de speelplaats waar een zandbak en een touwenparcours zijn.

Onze kleuterwerking is enkel beschikbaar tijdens de zomervakantie

kleuters samen met animator op speelplein Kwik Kwak

LAKI’S

6 tot 12 jaar

De laki’s (lagere school kinderen) beleven de grootste avonturen in Kwik Kwak land. Onder het motto: ‘in de vakantie doe je wat je wil’ laten we onze laki’s zelf kiezen uit een groot speelaanbod. Zo kiezen ze zelf welke activiteit ze willen meedoen. 100% kans op speelplezier.

Tijdens kampen bouwen de laki's (lagere school kinderen) hun eigen kampen
In de verfkerk knutselen de laki's (lagere school kinderen) de mooiste en coolste knutselwerkjes

VOP’s

12 tot 14 jaar

De VOP’s of de Very Old People chillen in hun eigen voplokaal. Een lokaal met zetels, een trampoline en veel gezelschapspelletjes, helemaal op tiener niveau. Onze vopleiding staat altijd klaar om de tieners een uitdagende dag te bezorgen. Elke dag wordt er een voormiddag en namiddag activiteit voorzien op maat van de tieners. Denk hierbij aan bosspelen, lasershooten, quiz en andere uitdagende activiteiten.

De VOP’s krijgen veel vrijheid, zo mogen ze in het voplokaal hun gsm gebruiken en hebben ze grote inspraak in hun activiteiten. Willen ze liever meedoen met de activiteiten van de laki’s, dan kan dat zeker ook.

Onze vopwerking is enkel open tijdens de zomervakantie. Tijdens de paasvakantie zijn de VOP’s welkom bij de laki’s

De vops (tieners) spelen graag gezelschapspelletjes zoals poker

ONZE LOCATIE

Je vindt kwik kwak land op het domein van Sint-Michielscollege Brasschaat “Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat”.

Kwik Kwak land is het leukste speelparadijs. Speel in de speelstad, op de rotonde, op de sportplaats, in de zandbak, in het kampenbos, op de atletiekpiste en in het speelbos. Bekijk hieronder Kwik Kwak land in een animatie filmpje.

DOOR VRIJWILLIGERS

Dankzij een hele hoop fantastische vrijwilligers kan Kwik Kwak al sinds de zomer van 1994 elk jaar spe(e)lplezier aanbieden aan kinderen. Dit alles hebben we te danken aan een hele groep topanimatoren waar telkens nieuwe vrijwilligers bijkomen. Zij helpen het speelplein verder groeien, en ze willen hun passie voor het spelen en het vrijwilligerswerk graag delen.

PRIJS

€6,50 per dag

+ 1 keer administratieve kost per kind

-> paasvakantie €2,50

-> zomervakantie €4,00


INCL

speelplezier van 8 uur tot 18 uur


INCL

toffe activiteiten begeleid door gecertificeerde animatoren


INCL

lekkere soep, grenadine, thee en water tijdens het middageten


INCL

4-uurtje

Tijdens de zomervakantie zijn wij niet open op woensdag.

Op deze dag bereiden onze animatoren alle activiteiten voor de komende dagen voor.