Speelplein Kwik Kwak is corona proof zodat jouw kinderen een fantastische vakantie beleven!

Tijdens de vorige zomervakantie hebben we alvast laten zien dat we een coronaproof speelplein zijn. Onze animatoren zorgen voor een volledig coronaproof omgeving met 100% speelplezier!

We volgen de maatregelen opgelegd door de overheid. De onderstaande maatregelen zijn gebaseerd op de regels voor tijdens de krokusvakantie, wijzigingen zijn mogelijk a.d.h.v. nieuwe informatie. https://ambrassade.be/nl/jeugdwerk-regels/werking-vanaf-1-2

2 bubbels van 25 kinderen

De inschrijvingen zijn geopend voor in totaal 50 kinderen. Hierna verdelen wij de twee groepen om te zorgen dat families bij elkaar zitten.

Enkel laki’s

Elk jaar is er in de paasvakantie geen kleuterwerking. Dit jaar hebben we omwille van de corona maatregelen enkel plaats voor de laki’s. Dit wil zeggen dat enkel kinderen geboren in 2009 tem 2015 kunnen inschrijven.

Inschrijven per week

De bubbels blijven hetzelfde gedurende 1 week. Hierdoor is elk kind verplicht een volledige week te komen. Het is niet mogelijk om je per dag in te schrijven.

Leiding met mondsmasker

Onze leiding draagt op elk moment een mondmasker en houdt zo veel mogelijk afstand. De kinderen mogen zonder mondmasker rondlopen.

Indien we een bubbel moeten sluiten dan krijgt u uw geld terugbetaald. Indien u zelf beslist zonder doktersvoorschrift of zonder dat wij een algemene annulatie doorvoeren niet meer te komen, wordt uw geld niet terug betaald.